Бербатов похвали вдъхновяващия Фъргюсън


И. Ангелов

Бербатов похвали вдъхновяващия Фъргюсън

Димитър Бербатов за пореден път даде индикации, че няма да напусне Манчестър Юнайтед, въпреки факта, че все по-трудно той се намира титуляр в тима. 30-годишният българин настоява, че той се наслаждава на престоя си на "Олд Трафорд", а освен това похвали начинът, по който Сър Алекс Фъргюсън се отнася с играчите си.

Пред MUTV той каза: "Начинът, по който третира играчите е невероятен. Дори когато не играеш или си контузен той идва да говори с теб и те окуражава. С някои играчи той говори насаме. Но той те кара да се чувстваш специален и част от отбора."

"За мен само трябва да дойде и да каже какво иска в мача или на тренировка, след това всичко е в моите ръце, да покажа, че мога да играя всеки мач. Не мога да кажа за другите играчи, но винаги е добре когато мениджърът идва и си говорите как се чувстваш това те успокоява преди мач."

"Той знае как да мотивира играчите и как да говори с тях. Дори за неща извън футбола. Всичко е в начина, по който се отнася. Преди важен мач винаги надъхва така отбора, сякаш излиза за последния си мач. Така че излизаме и даваме всичко от себе си. Това е страхотно - просто трябва да сте там и да видите."

  Сподели
84