КПР без малко да удържи Ман Сити (видео)


И. Ангелов

КПР без малко да удържи Ман Сити (видео)

Отборът на Манчестър Сити гостува в Лондон на Куинс Парк Рейнджърс и можеше да допусне грешка, след като в един момент изоставаше в резултата, като в последствие изравни и поведе с един гол, но гредата в края на мача помогна за запазването на трите точки и крайното 3:2.

Началото на мача бе силно за домакините и в частност за Шон Райт-Филипс, който непрестанно тормозеше отбраната с рейдовете си. След куп добри положения КПР поведе в 28-ата минута. Джей Ботройд забоде топката с глава след центриране на Джоуи Бартън. Последва греда на сметката на КПР и една за Сити, дело на Агуеро.

В 43-ата минута обаче Джеко изравни. Той навлезе по диагонала в наказателното, преодоля Фърдинанд и прати топката в близкия на вратаря ъгъл. В 52-ата минута Джеко асистира на Силва за второто попадение на Сити, преди Джей Ботройд да асистира на Хелгусон в 69-ата за 2:2. 

5 минути по-късно обаче Яя Туре надскочи всички в наказателното и вкара. Последваха нови силни минути за домакините и Хелгусон нацели гредата след удар с глава. В крайна сметка обаче резултатът остана 3:2 за гостите от Манчестър.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
93