Чех доволен от продължаването в Карлинг Къп


И. Ангелов

Чех доволен от продължаването в Карлинг Къп

Героят на мача Петър Чех обясни някои от изпитанията, които вратарите трябва да посрещнат, когато влизат като резерви в мачовете, след като той се появи като смяна в победата на Челси над Евертън късно вчера. Чех влезе в игра, когато бе изгонен Рос Търнбул, като чехът спаси дузпата на Лейтън Бейнс и остави своите в мача, който евентуално бе спечелен с 2:1.

На официалния сайт той каза: "Бяхме се разбрали с мениджъра, че този мач ще почивам, защото графикът ни е натоварен. Рос се справяше чудесно до момента на изгонването и заслужава похвали."

"Преди всеки мач винаги си правя разгрявка, независимо дали играя или не. Но след като си се заседял на пейката ставаш малко скован. Всичко стана много бързо и нямах време да се подготвя отново. Веднага навлязох на тревата. Бейнс вече ми е бил дузпа. Реших да чакам последния момент и да реагирам, като не сгреших."

"Той се целеше в центъра и аз боксирах, но топката се върна в него. Но отново се справих с добавката като се хвърлих в краката му и след това Кейхил би в аут с глава."

 

  Сподели
104