Ливърпул и Сити продължават в Карлинг Къп


И. Ангелов

Ливърпул и Сити продължават в Карлинг Къп

Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити направиха добри мачове в Карлинг Къп съответно срещу Стоук Сити и Уулвърхямптън, като "Червените" от Мърсисайд трябваше да сътворяват пълен обрат за победата си с 1:2, докато Ман Сити сътвори наказателна акция срещу Уулвс и ги отнесе с 2:5. Интересно е, че гостуващите тимове надделяха днес.

Ливърпул не започна добре, като изглеждаше отново Луис Суарес го гони лош късмет пред гола. Той пропусна няколко много добри възможности за попадение през първото полувреме. Това изигра лоша шега, когато в 44-ата минута Кенуайн Джоунс вкара гол. По-рано в мача бе отменено попадение на сметката надомакините от Стоук.

Второто полувреме обаче бе добро за Ливърпул. Луис Суарес вкара две попадения, за да измъкне мача и да прати своите напред в състезанието. В 54-ата минута той сътвори чудесен гол, след самостоятелна акция и няколко добри финта, като прокара топката и между краката на противник. Второто си попадение той вкара в 86-ата минута, след пас на Хендерсън.

Същевременно Манчестър Сити отиде на гости на Уулвърхямптън и го отнесе с 5 попадения. Определено "гражданите" се намират в чудесна форма и демонстрираха това днес. Домакините се добраха до два гола чрез Нехад Милияш и Джейми О'Хара. 

Интересно е, че домакините вкараха първи - в 18-ата минута чрез Милияш. Адам Джонсън изравни в 37-ата, а две минути по-късно Насри обърна резултата. В 40-ата пък вкара и Джеко. Последва автогол на Уулвс и нов гол на Джеко в 64-ата минута. Минута по-късно и О'Хара се разписа. Мачът бе интересно зрелище и двата тима заслужиха комплименти.

  Сподели
108