Фърги: Унижиха ни. Ще отговорим подобаващо!


И. Ангелов

Фърги: Унижиха ни. Ще отговорим подобаващо!

Сър Алекс Фъргюсън разбираемо не бе доволен от погрома, нанесен от Манчестър Сити на "Олд Трафорд" днес, след като домакините бяха прегазени от опонентите в светлосин цвят. Разбира се в началото на второто полувреме Джони Евънс лекомислено си изкара червен картон, но това не може да оправдае лошите решения на защитата днес.

След мача Сър Алекс заяви: "Няма да повярваш на този резултат, ако си гледал само първите 30 минути от мача. Изгонването бе нашият убиец. От там нататък ни чакаше дълъг път. Това е лоша загуба. Повече щети ще ни нанесе унижението от загубата, отколкото самата тя. Без съмнение ние ще отговорим."

"Ние продължихме да атакуваме след 1:4, вместо да се върнем и да поемем загубата. Трябваше да се браним. Накрая беше луд футбол. След 4-ото попадение щеше да е по-добре да запазим гордостта си, да не се хвърляме напред, Рио и Евра трябваше да разберат това."

"Това е лош ден в офиса. Най-лошият всъщност. Но в природата на тима е да се връща от такива ситуации. Головата ни разлика пострада много днес, можеше дори да вкарат още - толкова бяхме отворени. До януари ще сме добре, играхме срещу топ отборите вече и това ще окаже своя ефект. Втората част на сезона е и по-важната."

"Ще реагираме, това е перфектен резултат за ответна реакция. Днес имаше много срам. Чувствам се разочарован, това е най-лошата ми загуба. Така че за мен също е предизвикателство."

  Сподели
99