Ван Перси с два срещу Стоук, Евертън бие Фулъм като гост (видео)


И. Ангелов

Ван Перси с два срещу Стоук, Евертън бие Фулъм като гост (видео)

Отборът на Арсенал преодоля на собствен терен Стоук Сити с 3:1, като попаденията в мача дойдоха от Жервиньо и Робин ван Перси, докато по същото време Евертън гостува на Фулъм и победи със същия резултат в своя полза. Двата мача се изиграха едновременно с изключителното зрелище, което сътвори Манчестър Сити на "Олд Трафорд".

Арсенал нанесе своя удар в средата на първото полувреме срещу Стоук чрез Жервиньо. Рамзи по изключителен начин асистира за това попадение, след като Уолкът не успя да овладее топката куриозно. Всичко това се случи в 27-ата минута, но още в 34-ата Крауч върна попадение. 

Стоук се бори по прекрасен начин на гости на "Емирейтс", но това бе само до 73-ата минута, когато Жервиньо този път асистира за Ван Перси. Холандецът добави и втори гол на сметката си в края на мача, който бе изигран по абсолютно същия начин.

В мачът Фулъм - Евертън резултатът бе открит рано от Дренте, като асистира Родуел. Домакините обаче опитаха да се върнат в мача през второто полувреме и изравниха в 68-ата минута чрез Руис. Голове на Саха и Родуел обаче след 90-ата минута решиха нещата в полза на гостите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
108