СуперСити унищожи Юнайтед на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

СуперСити унищожи Юнайтед на Олд Трафорд (видео)

Отборът на Манчестър Сити победи като гост тима на Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд", като последната загуба тук бе преди повече от 12 месеца за "Червените дяволи". Резултатът бе 1:6, а Марио Балотели бе във вихъра си днес, вкарвайки две попадения и бъдейки в центъра на нещата за третото попадение.

Мачът започна с натиск на домакините. До средата на полувремето Сити нямаше думата, катоконтролираше топката само 25% от времето. Въпреки това в една от малкото си атаки Балотели показа класата на истински нападател и вкара - това стана в 22-ата минута и асистира Джеймс Милнър. До края на полувремето Сити отстъпваше и изглеждаше домакините могат да се върнат в мача, но това не се случи.

В 47-ата минута бе изгонен Джони Евънс. Той бе надигран от Балотели, който му остави единствено шанса да го повали като последен човек, и да бъде изгонен. Точно това се случи. Сякаш щетите, които нанесе Балотели на Юнайтед не бяха достатъчно, и той се разписа отново в 60-ата минута, отново след асистенция на Милнър.

В 69-ата пък вкара Кун Агуеро. Балотели получи подаване в центъра, като го отигра по изключителен начин с пета. Топката достигна Мика Ричардс, който подаде на Агуеро за попадението. Това бе и всичко, което видяхме от играча на мача Балотели. Той напусна като смяна за Един Джеко.

В края на мача за кратко Юнайтед напредна и се настани в противниковото поле. Дарън Флетчър успя да вкара красив гол, фалцирайки топката в ъгъла на вратата, след като тя му бе предоставена чудесно от резервата Хавиер Ернандес. До края на мача домакините успяха да създадат още няколко ситуации, но Джо Харт ги блокираше с умелите си намеси.

За капак Един Джеко успя да вкара и четвърто и да асистира за пето попадение в самия край на мача, като така изпрати множество фенове яростно да напускат стадиона на Юнайтед. С лекота Джеко разби отбраната на домакините за последните попадения. Последва ново шесто попадение - отново Джеко в добавеното време. "Червените дяволи" бяха разбити и дупката за първото място набъбна на 5 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109