Ричардс: Юнайтед се страхува от нас


И. Ангелов

Ричардс: Юнайтед се страхува от нас

Мика Ричардс от Манчестър Сити заяви, че Манчестър Юнайтед най-накрая е разбрал каква заплаха носят "гражданите" и се страхува от локалните врагове. Сити се налагат като претендент за титлата през този сезон, като триумфа им във ФА Къп миналата година прекъсна период от 35 години без трофей.

Пред Skysports Ричардс заяви: "Юнайтед сега знае, въпреки че не го казват, ние сме заплаха за тях. Да свалим този банер беше много хубаво - ние се смеем последни. Ние не излизаме, казвайки 'сега ще спечелим този мач, или онзи мач', но те ни наричат шумните съседи. Мисля, че се страхуват."

"Последните 4 дербита не бяха толкова ужасяващи, преди 3, 4 години беше страшно, какви влизания. Иска ми се да го видя пак, тази ярост, това го прави толкова специално. Всички искаме да гледаме добър футбол, но всеки харесва и добро влизане за топката."

"По-трудно е напоследък, защото като влезеш твърдо започват въпросите. Предпочитах тези яростни дербита - ако е нарушение, реферът трябва да го отсъди, но тези 50на50 влизания трябва да се пуснат с авантаж. Преди отивахме срещу Юнайтед и си тръгвахме потрошени всеки път, но последните година или две изглеждаме по-добрия тим."

"Дори на техен терен, така че това показва колко много сме постигнали за толкова кратко. Много се подобрихме и сега искаме повече топката - преди само искахме да имаме 11 играча зад топката и да се браним, а ако получим шанс, трябваше да го реализираме. Така правехме."

"Ако говорите с Манчини, той иска победата. Хората говореха миналия сезон колко сме скучни и негативни, но сега е точно обратното."

  Сподели
91