Сър Алекс обвини Гигс


И. Ангелов

Сър Алекс обвини Гигс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед посочи Райън Гигс като виновник за попадението на Ливърпул в мача на "Анфийлд" вчера. Според него крилото не е трябвало да изоставя позицията си в стената, тъй като топката мина точно от там. В крайна сметка тима на Фъргюсън изравни и остави дупката между него и Ливърпул на 6 точки. 

Фъргюсън заяви, че не е ядосан за грешката на Андре Маринер, който отсъди този свободен удар, след като Чарли Адам симулира. Според мениджъра резултата е бил справедлив. Това, което е ядосало мениджъра е движението на Гигс, който се наведе, за да избегне удар с топката и тя попадна в мрежата.

SkySportsHD2 предаде думите на Фърги: "Беше много трудно. Реферът бе под напрежение и не съм изненадан, че свири нарушението. Стана същото като миналата година. Крилата се изтеглиха от стената и това бе лоша защита. Не мисля, че те ни затрудняваха до момента на гола. Но пък така се отвори мача и трябваше да вкарваме. В този контекст резултатът е справедлив."

"Ернандес отново успя. Като видите как го души Мартин Шкъртел, трудно бе да му избяга, но той се освободи и вкара. Коефициентът му голове-мачове е фантастичен. Винаги може да вкара. Това е страхотното в него."

  Сподели
108