Ливърпул не се подготвя специално за Юнайтед


И. Ангелов

Ливърпул не се подготвя специално за Юнайтед

Асистент мениджърът на Ливърпул Стив Кларке настоя, че "червените" ще се подготвят за мача срещу вечния съперник както се готвят традиционно за всеки мач. За следващия уикенд когато се срещат двата тима няма да има разлика в подготовката на тима за мача. Поради почивката за национални срещи в лагера на Ливърпул и Юнайтед не могат да се готвят с пълните си състави. 

Въпреки факта, че само 4-5 играча са на тренировъчната база, Кларке остава убеден, че подготовката за мача ще е както обикновено. Пред официалния сайт на Ливърпул той каза: "Приготовленията ще са точно същите както за всеки мач. Няма да имаме всички играчи в групата до деня преди мача, което е разочароващо, но няма какво да се прави."

"Момчетата, които са тук, работят както обикновено. Натоварваме ги много в тренировките, даваме им съвети за играта, гледаме да ги улесним максимално за мачовете им. Ако това помогне за срещата, това е добре. Не е идеално защото мача е точно след паузата за националните срещи, като тук имаме само шест футболиста."

"Групата не се връща в цялост до вторник следобяд. Тогава всички ще дойдат и ще работим с тима. Повечето ще се явят в сряда. Ще гледаме да са наред след националните мачове и ще тренираме леко. Същото ще е в четвъртък. Дано в петък можем да правим разигравания с целия тим и да се подготвим за мача. Ситуацията е трудна, надяваш се играчите да са здрави и в настроение, за да са готови за такъв голям мач."

  Сподели
91