Дуо на Юнайтед се връща за Норич, трио за Ливърпул


И. Ангелов

Дуо на Юнайтед се връща за Норич, трио за Ливърпул

Уейн Рууни и Хавиер Ернандес ще са в състава на Манчестър Юнайтед за мача срещу Норич на "Олд Трафорд" тази събота. Сър Алекс предаде добрите новини на редовната си петъчна пресконференция, като той добави, че и Джони Евънс може да бъде във форма за мача също. Към тези оздравели се добавят и капитана Неманя Видич, Крис Смолинг и Том Клевърли, които ще могат да играят срещу Ливърпул на 15 октомври след паузата за национални мачове.

"Уейн и Ернандес са готови за утре. Те тренираха много добре вчера, което е успокояващо. Надявам се да имаме и Джони Евънс като избор. В момента се правят много промени в защитната четворка и завръщането му ще ми помогне в дефанзивната част."

"Видич, Клевърли и Смолинг трябва да са готови за след националните мачове и ще са на разположение за Ливърпул."

Босът заговори и за мача с Базел: "Хората казват, че сме подходили невнимателно с Базел, и че сме ги подценили. Има елемент на истина в това, и трябва да сме по-добри в защита."

За сагата с Карлос Тевес той добави: "Мисля, че Роберто Манчини излезе и показа сила на характера като мениджър. Всички сме изпитвали трудности в професията и трябва да се справим възможно най-добре в ситуацията. Няма по-важен от мениджъра в един футболен клуб."

  Сподели
100