Карик: Изхвърлихме победата


И. Ангелов

Карик: Изхвърлихме победата

Майкъл Карик призна, че Юнайтед ще има да работи над много след срещата снощи, завършила при равен резултат на "Олд Трафорд" - 3:3 с Базел. Голът с глава на Ашли Йънг в 90-ата минута спаси момчетата на Сър Алекс Фъргюсън от загуба, след като гостите сензационно се добраха до 3 гола от изоставаща позиция 2:0.

Майкъл Карик заяви, че няма оправдание за нетипичното второ полувреме и призна, че го чувства като загуба: "Нямаме оправдание, изхвърлихме победата. Това не е типично за нас. На полувремето си казахме, че ще имаме още работа. Сега си създадохме много работа, но ние можем да се справим с това. Ситуацията не е страшна, но не е и идеална."

"Беше шокиращо да се намерим в изоставащ резултат след като водехме с 2:0. Ако бяхме загубили щеше да е много лошо. Равенството е добре, но се чувства като загуба днес. Не трябва да спада настроението ни от това. Ще трябва да се завърнем с победи. Вчера направихме няколко красиви неща и няколко не много добри неща."

"Ашли се наложи добре в отбора и бързо научи всичко за клуба и как подхождаме към мачовете. Той има много характер и постоянно атакуваше противника, накрая заслужено получи гол. Това, което очакваме от себе си е да продължаваме напред. Вярваме, че ако получим шанс, вкарваме."

  Сподели
102