Фърги недоволен от Крауч: Постоянно прави нарушения


И. Ангелов

Фърги недоволен от Крауч: Постоянно прави нарушения

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън критикува нападателя на Стоук Сити Питър Крауч след изравнителния му гол за вчерашното 1:1, като настоя, че той постоянно прави нарушения. Бившият играч на Тотнъм бе целта на множество високи топки на "Британия Стейдиъм" след като Нани откри резултата. Според Фърги Крауч се разминава с реферските отсъждания поради височината си.

"Той постоянно прави нарушения. Не се свирят защото е висок, но той винаги слага ръцете си на гърба на противника. Прави го от доста време. Реферите го знаят. Дори при гола вероятно е хванал Фил Джоунс, той е точно над него. Няма съмнение, че е много силен във въздуха обаче."

Мениджърът похвали и своя вратар, който направи няколко невероятни спасявания и изгежда все по-стабилно на вратата на Юнайтед:

"В първото полувреме направи страхотно спасяване, което се удари в гредата след това. Той е много уверен. Показа спокойствие. Нищо не го притесни."

Фърги настоя, че неговия тим е играл шампионски: "Имаше две части в мача. Едната е, че ни държаха под напрежение. Справиха се много добре. Както се очакваше, ако ще вкарат, то ще е от статично положение. Имат толкова големи момчета в тима, така ни държаха под напрежение. В атака, показахме добра игра и може би трябваше да вкараме още, но равенството е честен резултат. Това е трудно гостуване."

"Доволен съм от представянето на тима. Борихме се и играхме като шампиони във всеки смисъл на думата."

  Сподели
98