Бербатов продължава в Карлинг Къп, Мартин елиминира Стилиян (видео)


И. Ангелов

Бербатов продължава в Карлинг Къп, Мартин елиминира Стилиян (видео)

Отборът на Манчестър Юнайтед елиминира Лийдс с 0:3 като гост, след голове на Майкъл Оуен и Райън Гигс. По този начин Юнайтед продължава напред към 4-ти кръг на надпреварата, а експерименталната подредба на състава от Сър Алекс Фъргюсън даде добър резултат. В друг мач от 3-ти кръг на Карлинг Къп Болтън надделя на гости над Астън Вила с 0:2, като Мартин Петров бе резерва в този мач, но капитанът на Вила Стилиян Петров изигра цял мач.

Манчестър Юнайтед в напълно непознат за феновете вид надделя над Лийдс в мач, който "Червените дяволи" контролираха изцяло. Много силен мач направи Майкъл Оуен, а българският му колега в атака се отличи с множество добри подавания, но и доста загубени топки, и като цяло Бербатов изглеждаше мързеливо днес.

В 15-ата минута резултатът бе открит от Оуен. Бербатов пусна добър пас в перспектива за Парк, който намери Оуен в наказателното. Той овладя и с ляв крак прецизно намери вратата. В 32-ата минута отново Оуен се разписа, този път с десен крак, като изключителният му удар бе неспасямо насочен в ъгъла на вратата. 

В самия край на първото полувреме легендата Райън Гигс отбеляза красив гол. От фланга той пусна топката между краката на защитник, навлезе в наказателното и с външен фалц намери мрежата. При 3:0 на полувремето Юнайтед си позволи да свали темпото през второто полувреме, като в игра на мястото на Гигс игра Пол Погба.

В друг мач отборът на Стилиян Петров Астън Вила бе елиминиран от Болтън Уондърърс в интересен мач на "Вила Парк". Двата тима бяха пуснали сравнително силни състави, като за Болтън липсваше Мартин Петров. Неговите съотборници надделяха като гости въпреки това.

Тук головете паднаха в 54-ата и 77-ата минути. Първо Крис Ийгълс намери вратата, като той вкара с красив удар с десен крак. В 77-ата минута Гаел Какута намери вратата и оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
137