Боаш защити Торес: Най-лошите неща се случват на най-добрите


И. Ангелов

Боаш защити Торес: Най-лошите неща се случват на най-добрите

Босът на Челси Андре Вилаш-Боаш защити нападателя Фернандо Торес след неговия невероятен пропуск срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". След като вече бе вкарал веднъж в началото на второто полувреме, в ситуацията стрелецът премина през Давид Де Хеа и се изправи срещу опразнената врата, но с ляв крак запрати топката в страни от нея. 

Вилаш-Боаш не бе шокиран от пропуска, заявявайки, че може да се случи на всеки топ нападател, като за пример даде и Уейн Рууни в този мач, който се подхлъзна при изпълнение на дузпа и не вкара.

Пред Sky Sports Боаш заяви: "Днес Рууни пропусна дузпа, което е същото. Най-лошите неща се случват на най-добрите играчи и точно това стана с двамата днес. Трябва да кажа обаче, че Торес се завърна добре второто полувреме. Това бе странен мач, имаше много възможности и пред двата тима."

"Късметът можеше да прати мача и в двете посоки. Ние реагирахме добре след техния гол. Направихме си шансовете и Рамиреш можеше рано да изравни. Евентуално те вкараха пак, като голът на Нани бе просто чудо. След това успяхме да ги затворим, но третият им гол бе просто рикошет - случва се."

 

  Сподели
122