Стилиян и Мартин с добри мачове, но без победи


И. Ангелов

Стилиян и Мартин с добри мачове, но без победи

Завършиха мачовете за днес от поредния кръг на Висшата лига на Англия. Интересни мигове предложи всеки един от тях, а някой от резултатите бяха повече от изненадващи. В домакинството си на Нюкасъл, Астън Вила не успя да вземе победа, след едно изключително добро първо полувреме в личен план за Стилиян Петров.

Българинът имаше множество възможности за удари от далечно разстояние, които днес не му споряха, но той движеше нещата за своите и обираше аплодисментите на публиката. В крайна сметка резултатът бе 1:1 след головете на Габриел Агбонлахор в 13-ата и на Леон Бест в 57-ата минута.

Българското крило на Болтън - Мартин Петров обаче успя да реализира. Той го направи от дузпа в 64-ата минута за Болтън при загубата от Норич с 1:2. Гостуващият новак спечели чрез автогол на Тунджай Шанлъ и гол на Брадли Джонсън.

В останалите мачове от днешния ден във Висшата лига имаше и други изненади. Новакът Суонзи надделя класически над Уест Бром с 3:0 у дома. Още повече - и последният от новите тимове за сезона в Англия - КПР, спечели с 0:3 като гост на Уулвърхемптън. 

Другите резултати от този кръг засега са следните:
Блекбърн - Арсенал 4:3
Евертън - Уигън 3:1

  Сподели
134