Агуеро разпиля Уигън, Арсенал взе достатъчно от Суонзи (видео)


И. Ангелов

Агуеро разпиля Уигън, Арсенал взе достатъчно от Суонзи (видео)

Манчестър Сити победи Уигън с 3:0 у дома, като Серхио Агуеро вкара на 3 пъти за своите в мача. Младежът изглежда изключително впечатляващо в първите си мачове във Висшата лига и като че ли бележи нов период за историята на Манчестър Сити. Домакините не срещат особени трудности от началото на сезона, след като бяха победени от "Червените" в града на Манчестър.

Агуеро се разписа в 13-ата, 63-ата и 69-ата минути, като в 15-ата Карлос Тевес пропусна дузпа за Сити. Втория и третия гол обаче бяха страхотно изиграни от тима на Ман Сити. Заслужена победа и красив футбол на "Етихад Стейдиъм".

Междувременно, Арсенал надви Суонзи с гол на Андрей Аршавин в 41-ата минута. Дали този резултат бележи обрат в настроението на Арсенал за сезона, ще трябва да почакаме да разберем. 

Стоук Сити пък надви Ливърпул с 1:0 пред собствените си фенове, въпреки всичко, което се изговори за класата на "червените" и новия им отбор. Голът бе дело на Джонатан Уоутърс от дузпа в 20-ата минута на мача. За нарушението бе виновен Карагър, който бе надигран от нападателя. Той пък от своя страна не даде шанс на Рейна, забивайки топката в тавана на мрежата неспасяемо.

В останалите мачове от Висшата лига до момента Тотнъм като гост надви Уулвърхямптън благодарение на голове от дебютиращия Емануел Адебайор и Джърмейн Дефо. Евертън и Астън Вила пък завършиха 2:2, като Петров и Агбонлахор реализираха за Вила, докато Озмън и Лейтън Бейнс от дузпа вкараха за Евертън.

Видео от всички срещи вижте в раздел Видео на FUTBOL-TV.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
186