Челси надви Съндърланд като гост (видео)


И. Ангелов

Челси надви Съндърланд като гост (видео)

В мач дългоочакван от феновете на Съндърланд, тима им бе победен от гостуващия Челси с 1:2, и то без много напрежение и усилия. След паузата за национални мачове в Съндърланд надеждата бе за стабилизиране на състава, след неубедителното начало на сезона. За съжаление на домакините Джон О'Шей още не е готов да играе след контузия и това като че ли тежи.

През първото полувреме Челси владееше инициативата и все пак до полувремето мачът можеше да върви най-малко при равен резултат, тъй като с пропуски се отличиха Бенднер и Ларсон, след като Челси бе повел. За "Сините" откри Джон Тери, който вкара от малък ъгъл с неудобния си ляв крак в 18-ата минута. 

Второто полувреме отново започна добре за Челси, като още в 51-ата минута Даниел Стъридж вкара изключителен гол с пета. Пасът за него бе от половината на Челси и бе дело на Раул Мейрелеш. Страхотна игра от страна на двамата.

До края на мача Челси задържаше топката, но постепенно отпускаше захвата над противника. Това позволи миг невнимание да донесе гол на домакините. В 90-ата минута Донг-Уон Джи вкара, след като бе влязъл в игра в 82-ата минута на мястото на Сесеньон.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
122