Съндърланд с кадрови проблеми срещу Челси


Н. Гавазов

Съндърланд с кадрови проблеми срещу Челси

В съботния мач от 4-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Челси, мениджърът на Съндърланд Стив Брус няма да може да разчита на нападателя на Гана Асамоа Гиан и на защитника на Ирландия Джон О'Шей, които получиха травми в националните си отбори, съобщава Sky Sports. Както е известно, 25-годишният Гиан получи травма в ахилеса по време на двубоя със Свазиленд, като първоначалните опасения бяха, че той ще отпадне за няколко седмици. По-късно се установи, че контузията е лека, но все пак Асамоа Гиан със сигурност няма да играе срещу Челси.

В лазарета остава и Джон О'Шей, който има проблем с прасеца. 30-годишният футболист игра за Ирландия в европейската квалификация срещу Словакия в петък, но не взе участие в двубоя с Русия в Москва.

Загубата на Гиан е болезнена за Стив Брус, отчитайки, че в първите три мача от новия сезон "черните котки" вкараха само един гол, но мениджърът все пак се надява, че привлеченият в последния ден на трансферния прозорец от Арсенал Никлас Бендтнер, след като отбеляза две попадения в последния мач на Норвегия, ще покаже добра игра и срещу Челси.

"Няма съмнения, че той е невероятно надарен играч, а размерите и физическото му присъствие ще станат за нас много ценно допълнение. Радваме се, че подписахме с него, тъй като при нас не всичко в нападението е наред", каза Брус.

 

  Сподели
91