Крауч се закани на Ливърпул


Н. Гавазов

Крауч се закани на Ливърпул

Новото лятно попълнение на Стоук Сити Питър Крауч си е поставил за цел да отбележи гол във вратата на бившия си клуб Ливърпул през този уикенд, съобщава в днешния си брой Mirror. Както е известно, в събота „червените" ще гостуват на "грънчарите" на "Британия Стейдиъм" в двубой от 4-я кръг на Висшата лига на Англия и очакванията на специалистите са да се получи истински футболен празник в срещата между амбициозните домакини и кандидата за завръщане в топ 4.

По ирония на съдбата, Крауч пък ще дебютира за новия си отбор срещу Ливърпул - нападателят прекара три години на "Анфийлд" по времето на Рафаел Бенитес, преди да премине в Портсмут.

"Надявам се да победим мърсисайдци и да успеем да спечелим мача срещу тях. Аз ще дам всичко от себе си, за да спомогна за успеха, както го правя във всеки един мач. Ще се раздам напълно за това. Винаги е невероятно трудно да играеш като гост срещу тук. Ние имаме нужното самочувствие и вярваме, че можем да победим Ливърпул в предстоящата среща", цитира Mirror думите на Крауч.

"Те промениха много неща, след идването на Кени Далглиш, а през лятото се подсилиха с нови футболисти. Това дава резултат и те се представят добре, за разлика от миналия сезон. Ние обаче няма да се предадем и ще гоним успех. Разполагаме също с добри играчи и ще се опитаме да вземем трите точки", допълва нападателят

 

  Сподели
97