Нани се цели да стане футболист Номер 1


И. Ангелов

Нани се цели да стане футболист Номер 1

Нани има достатъчно вяра в уменията си, за да желае да се докаже като най-добрия футболист на планетата. 4 години след пристигането си на "Олд Трафорд" португалското крило започва да осъзнава несъмнения си потенциал и атакуваща сила. 24-годишният бе избран за играч на годината от съотборниците си миналия сезон, а тази година започна подобаващо, вкарвайки 3 гола в първите 4 срещи.

С нарастващото самочувствие, крилото си поставя голяма цел, като осъзнава, че ще трябва да работи много, за да я постигне. Пред Inside United той каза:

"Това е една мечта: да стана най-добрия в света. Но това няма да ме разочарова. Не си казвам: трябва непременно да съм най-добрия, защото имам и други цели, като да печеля трофеи с отбора си. Надявам се, като спра да играя, хората да си кажат: 'Нани бе фантастичен играч, който спечели много трофеи и подобри рекорди на клубно ниво.' - или нещо такова."

"Знам, че съм в състояние да съм сред най-добрите в света, но трябва да работя здраво и да го покажа. Понякога това не се случва, но мога да обещая, че докато играя, ще се опитвам да стигна до там."

  Сподели
141