Невил: Сър Алекс няма да се откаже скоро


И. Ангелов

Невил: Сър Алекс няма да се откаже скоро

Гари Невил вярва, че няма смисъл да се планира за заместник на Сър Алекс Фъргюсън, тъй като според него шотландецът ще заема тази позиция "докато си иска". Босът е най-дълго служещия мениджър в историята, като той е на тази позиция от 1986 година. Сега с възрастта му спекулациите нарастват, но според Невил няма смисъл за това:

Пред BBC 5 Live легендарният защитник сподели: "Няма смисъл да се говори за планиране на заместници, защото той ще работи тук колкото си иска. Не виждам как някога ще се откаже. Той просто е абсолютно най-добрият. Как може да се мисли за заместници, когато имаш човек, който с нищо не показва, че ще се откаже някога, не показва, че иска да се махне, не показва, че не иска вече да е мениджър?"

"Всички фенове на Манчестър Юнайтед се надяват той да води тима, да остане завинаги. А в момента най-големите мениджъри освен него са Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо, но те си имат други клубове - Барселона и Реал Мадрид. Дали ще ги пуснат? Не мисля така. Дали те ще са по-добри от Сър Алекс на волана на Юнайтед? Не мисля така."

  Сподели
121