Мейрелеш: Не съм Юда


И. Ангелов

Мейрелеш: Не съм Юда

Полузащитникът на Челси Раул Мейрелеш заяви, че не е напуснал Ливърпул заради по-голямата заплата. Португалският национал подписа с Челси току преди трансферния прозорец да затвори след само сезон на "Анфийлд". Мейрелеш бързо стана фаворит сред феновете, но програмата за престрояване на тима през лятото на Кени Далглиш го избута в периферна роля, като той реши да напусне.

Пред RTPN той каза: "Случват се такива неща във футбола. Мога да кажа само добри неща за Ливърпул, беше фантастична година. Хората мислят, че съм Юда, защото всичко е заради парите. Не е заради това, ще обясня по-късно, сега всичко е хаос. Всичко стана много бързо. И не само мен трябва да обвиняват за напускането на Ливърпул, но аз няма да спра да обичам клуба и имам страхотни приятели там."

Мейрелеш заяви, че Андре Вилаш-Боаш е изиграл важна роля в трансфера му и призна, че иска трофеи с новия си тим: "Бях много щастлив, че той се интересува от мен. Най-важното за мен е да давам максимума от себе си всеки мач за Челси и искам да печеля титли."

  Сподели
111