Шон Райт-Филипс напуска Манчестър Сити


Н. Гавазов

Шон Райт-Филипс напуска Манчестър Сити

29-годишното крило на Манчестър Сити Шон Райт-Филипс ще проведе преговори с Куинс Парк Рейнджърс и други два клуба от Висшата лига на Англия, след което ще избере къде да продължи своята кариера, съобщи за Sky Sports агентът на играча. Както е известно, в резултат на масираните инвестиции в отбора от „Етихад Стейдиъм", Райт-Филипс загуби титулярното си място в състава на „гражданите" и както се очакваше, до края на лятото ще напусне тима.

По-рано се предполагаше, че играчът, който се върна в Сити от Челси ще премине в Болтън, а интерес към него имаше също така от страна на Уигън и Стоук Сити. Но първи, който ще проведе преговори с крилото ще бъде дебютанта във Висшата лига КПР, а след това и останалите кандидати, чиито имена не се съобщават.

„Манчестър Сити прие три предложения за Шон, едно от които дойде от КПР", заяви Линдзи, който представлява интересите на Райт-Филипс.

Очаква се също така „Етихад Стейдиъм" да бъде напуснат от Онуоха, Бридж, Крус и Белами, като последният е силно свързван с трансфер в Ливърпул. Както е известно, в четвъртък друг играч на Сити - Адебайор премина в Тотнъм, а снощи стана ясно, че защитникът на националния отбор на Белгия и на „гражданите" - Дедрик Боята ще играе под наем в Болтън.

 

  Сподели
75