Официално: Арсенал и Манчестър Сити договориха Насри


И. Ангелов

Официално: Арсенал и Манчестър Сити договориха Насри

Самир Насри е на подпис разстояние от Ман Сити, след като тима се споразумя с Арсенал за трансфера. Насри е получил разрешение от Арсенал да пътува до Манчестър за медицинските прегледи преди трансфера, като по този начин ще пропусна мача на своя сегашен тим с Удинезе за плейофите на Шампионска лига.

Чрез официално съобщение на официалния сайт на Арсенал се казва: "Арсенал потвърждава, че условията за трансфера на Самир Насри в Манчестър Сити са уговорени. 24-годишният, който прекара 3 сезона с Арсенал, е изключен от състава на Арсенал за мача с Удинезе и ще пътува за медицински прегледи на север. Остава формалното подписване на Насри след медицинските прегледи." 

Тази новина е голям удар за феновете на Арсенал, които по-рано днес бяха приятно сюрпризирани, че полузащитникът ще пътува до Италия, за да вземе участие в срещата-реванш от квалификациите за попълване групите на Шампионската лига срещу Удинезе. Сега обаче, по всичко изглежда, че плеймейкърът ще се присъедини към левия бек Гаел Клиши и бившия нападател Емануел Адебайор.

  Сподели
117