Сър Алекс има планове за контузеното трио


И. Ангелов

Сър Алекс има планове за контузеното трио

Сър Алекс Фъргюсън разкри, че може да даде няколко мача за резервите на Хавиер Ернандес, заедно с Антонио Валенсия и Дарън Флетчър. В ексклузивно интервю за MUTV босът призна, че очаква тези мачове да повишат нивото на футболистите. След загуба на резервите 2:1 от Арсенал, Уорън Джойс и неговите момчета ще гостуват на Суонси.

Сър Алекс каза: "Флетч се нуждае от още един мач за резервите. Може би мач или два. Той се справя добре в тренировките, върна си физиката и започва да качва килограми. Добре игра в понеделник. Нямаше много влизания в мача, но мисля, че на тренировки го виждам добре. Не е далеч от формата си."

"Той преживя ужасни моменти с този вирус, въпреки че бе на пейката на финала на "Уембли". Мисля, че тогава не беше на 100 процента, но той заслужаваше да е там и понякога с такива резерви може да спечелиш."

Ернандес и Валенсия работят здраво за своето завръщане в титулярния състав, след контузии. Мексиканецът получи сътресение, а Валенсия травма в глезена в мач за Еквадор:

"Може би ще дадем мач на Чича за резервите. Той тренира пълноценно и трябва да видим как се чувства след седмица. Добре се справя и до 2 седмици ще се завърне. С Валенсия, искахме да го пуснем в понеделник, но се реши, че му трябват още няколко дни. Той тренира много, много добре и вероятно ще играе в четвъртък."

  Сподели
137