Енрике: Когато влакът дойде, трябва да се качиш


Н. Гавазов

Енрике: Когато влакът дойде, трябва да се качиш

Ливърпул завърши трансфера на защитника Хосе Енрике, след като днес левия бек постави своя подпис под дългосрочен договор с клуба от „Анфийлд". Преговорите приключиха много бързо, след като 25-годишният футболист премина задължителните медицински прегледи в тренировъчната база в Мелууд. Предполага се, че испанецът струва на „мърсисайдци" около 6 милиона паунда.

„Това е един от най-щастливите дни в живота ми. Аз дойдох в един от най-големите клубове не само в Англия, но и в света. Аз наистина съм щастлив", заяви Енрике пред клубната телевизия на Ливърпул.

Испанецът е петото лятно попълнение на „червените" през това лято след Даунинг, Хендерсън, Адам и Дони.

„Отборът е спечелил много трофеи, включително и Шампионска лига. Има невероятни играчи и аз се надявам да спечеля нещо, идвайки тук. В Испания има една поговорка: „Когато влакът дойде, трябва да се качиш". За първи път в живота си, голям клуб идва за мен и аз трябваше да приема тази възможност. Аз съм наистина щастлив. Всички говорят колко са невероятни феновете тук. Очаквам с нетърпение моментът, когато ще играя пред Коп (Б.ред.името на трибуна на „Анфийлд"). Очаквам това да стане този уикенд", добави новият футболист на "мърсисайдци".

 

  Сподели
93