Звезда на Ман Юнайтед попаднал в болница след инцидент с колата на Рашфорд


Н. Гавазов

Звезда на Ман Юнайтед попаднал в болница след инцидент с колата на Рашфорд

Съобщава се , че крайният защитник на Манчестър Юнайтед Тайрел Маласия е бил хоспитализиран след сблъсък с шофьор, за който се подозира, че е бил под влияние на алкохол по-рано този месец.

Холандецът се возеше в Range Rover, собственост на неговия съотборник в Юнайтед Маркъс Рашфорд, който бе в отделна кола, която се движеше отзад, когато се случи инцидентът.

Левият бек пропусна целия предишен сезон поради контузия в коляното и се очаква да остане извън терена за началото на новата кампания със същия проблем.

Известно е, че инцидентът е станал на 16 юли в Уилмслоу, Чешир, преди червените дяволи да отпътуват за САЩ за предсезонното си турне.

Според The ​​Sun автомобилът на Рашфорд е бил блъснат от черен мерцедес, а шофьорът на този автомобил, 55-годишна жена, е арестуван по подозрение за шофиране в нетрезво състояние.

Докладът добавя, че както Маласия, така и неговият неназован приятел са били откарани в болницата като предпазна мярка, но са получили разрешение от лекарите да напуснат, след като е установено, че са избегнали сериозни наранявания.

И двамата играчи бяха заснети на тренировка на Ман Юнайтед на следващия ден.

Въпреки че Рашфорд не участва в инцидента, той получи шестмесечна забрана за шофиране само два дни по-късно за превишена скорост по M60 в неговия Rolls-Royce в отделен инцидент, който се случи през декември 2023 г.

Рашфорд пътува до Лос Анджелис с останалата част от отбора на Манчестър Юнайтед в сряда за предсезонното им турне в Съединените щати, докато Маласия остана в Обединеното кралство.

24-годишният играч, който разви близко приятелство с Рашфорд и често е на почивка с него, остана извън пътуващия отбор, тъй като продължава да се възстановява от контузията си.

Рашфорд имаше доста слаб сезон 2023-24, като резултатът му от голове не успя да достигне двуцифрен брой, което допринесе за това нападателят да бъде оставен извън състава на Гарет Саутгейт за Евро.

Въпреки това, шефът на Юнайтед Ерик тен Хаг остава уверен, че Рашфорд ще преоткрие своята голова форма след предизвикателен втори сезон под негово ръководство.

Холандецът изрази вярата си в нападателя в интервю миналата седмица, заявявайки: "Причината Рууд (ван Нистелрой) да е тук е ясна, той може да помогне на нападателите, но той е повече от това. С Рашфорд той може само да се докаже.

Той вкарва толкова много голове още на сравнително млада възраст, той е способен на това. Така че съм уверен, 100% вярвам, че може да направи същото, както преди няколко години".

Юнайтед ще се изправи срещу Арсенал, Реал Бетис и Ливърпул през следващата седмица, преди да се завърне в Манчестър за последни приготовления преди срещата си за Суперкупата на Англия срещу Манчестър Сити на 10 август.

  Сподели
84