Холанд: Цепех дърва за да държа форма


И. Ангелов

Холанд: Цепех дърва за да държа форма

Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд разкри с хумор, че баща му Алфи го е "принудил да сече дърва в гората", за да поддържа форма преди началото на сезона. Докато повечето му съотборници се потяха с националните си отбори в Европейското първенство или Копа Америка, нападателят се подготвяше за следващия сезон в норвежките гори. Във видео, споделено в социалните мрежи, Холанд показа своята лятна тренировъчна рутина, включваща сечене на дърва, походи в планините и медитация край водата.

Холанд вече е обратно на "Етихад" за предсезонните си задължения и по време на рутинен медицински преглед с хумор призна, че баща му, Алфи Холанд, който също е играл за Манчестър Сити, Лийдс Юнайтед и Нотингам Форест, стои зад този суров тренировъчен режим.

"Сеченето на дърва в планините е най-Ерлинг Холанд нещото, което съм чувал," отбеляза операторът, на което Холанд отговори със смях: "Баща ми ме принуди, нямах избор."

Откакто се присъедини към Манчестър Сити от Борусия Дортмунд за £52.1 милиона през 2022 г., Холанд има значително влияние, като пристигането му съвпадна с ера на забележителни успехи за клуба. През сезон 2022-23 Манчестър Сити постигна исторически требъл, спечелвайки Висшата лига, ФА Къп и първата си титла в Шампионската лига. Този триумф беше последван от титлата в лигата и Купата на лигата през сезон 2023-24.

Холанд ще започне турне в Съединените щати с Манчестър Сити, започвайки с мач срещу Селтик в Северна Каролина на 23 юли. Следват мачове срещу Милан в Ню Йорк на 27 юли, Барселона в Орландо на 31 юли и Челси в Колумбус на 3 август. След завръщането си в Англия, нападателят ще участва в мача за Къмюнити Шийлд срещу Манчестър Юнайтед на "Уембли" в Лондон на 10 август.

  Сподели
37