Уест Хем преговаря с Уан-Бисака


И. Ангелов

Уест Хем преговаря с Уан-Бисака

Уест Хем настоява да подпише крайния защитник на Манчестър Юнайтед Арън Уан-Бисака в сделка на намалена цена това лято. "Чуковете“ искат да укрепят защитата си това лято и продължават преговорите с Манчестър Юнайтед, за да постигнат сделка, според talkSPORT. Уан-Бисака може да се премести в Източен Лондон само за £15 милиона (€17,8 милиона/$19,5 милиона), което означава, че "Червените дяволи" ще понесат огромна загуба от първоначалните £50 милиона (€59,5 милиона/$65,1 милиона), които платиха за бившия играч на Кристъл Палас през 2019 г.

Въпреки че е почти гарантирано, че ще понесат загуба от продажбата, това е сделка, която би удовлетворила и двете страни. Уест Хем получава качествен играч, който да осигури конкуренция или дори да замени Владимир Цоуфал, докато Манчестър Юнайтед може да освободи малко място за пристигащия Лени Йоро, който завършва медицинските си прегледи преди трансфер от Лил.

Уан-Бисака беше редовен титуляр на "Олд Трафорд", когато не беше контузен миналия сезон. Въпреки това, след като остава само една година от договора му, той изглежда ще приключи петгодишния си престой в Манчестър. Английският национал беше част от отбора, който спечели Купата на Англия срещу съперника Манчестър Сити преди няколко месеца, но това вероятно ще бъде последното му излизане с червена фланелка.

Сделката все още не е финализирана и няма информация дали Уан-Бисака ще се завърне в столицата. Понастоящем той трябва да започне предсезонното турне на клуба в САЩ, но нещата може да се променят, ако скоро бъде изпратена официална оферта от "Чуковете".

  Сподели
35