Коул смята, че Ман Юнайтед трябва да плати 70 млн. за Брантуейт


Н. Гавазов

Коул смята, че Ман Юнайтед трябва да плати 70 млн. за Брантуейт

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул предупреди, че "червените дяволи" ще трябва да дадат £70 милиона, за да привлекат защитника на Евертън Джарад Брантуейт.

Към днешна дата Евертън вече отхвърли две оферти от Юнайтед за закупуване на Брантуейт. "Дяволите" са готови да платят £50 милиона, докато "карамелите"  искат £70 милиона.

Коул, който е вкарал 121 гола в 275 мача за Юнайтед, не смята, че цената, която Евертън иска, е твърде висока и вярва, че 22-годишният англичанин има светло бъдеще пред себе си.

"В края на краищата, ако Евертън иска 70 милиона паунда, а Манчестър Юнайтед иска да плати 70 милиона паунда, това е, което той струва. Толкова е просто.

Той е много талантлив ляв централен защитник, няма много хора наоколо. Той се представи много, много добре за Евертън през миналия сезон и този играч определено ще се подобри.

Той също е много вероятно да стане централен защитник на Англия през следващите години. Той определено е перспективен централен защитник, той изигра голяма роля в това да помогне на Евертън да избегне изпадането през миналия сезон и има светло бъдеще пред себе си", заяви Коул.

  Сподели
109