Официално: Челси привлече полузащитник на Барса


Н. Гавазов

Официално: Челси привлече полузащитник на Барса

Челси обяви на официалният си сайт, че е подписал четиригодишен договор с полузащитника на Барселона Ориол Ромеу. Както е известно, миналият месец „сините" потвърдиха появилата се в края на сезона информация, че са се съгласили с исканата от каталунците сума за играча, която се смята, че е на стойност пет милиона евро.

"Футболен клуб Челси има удоволствието да Ви съобщи привличането на Ориол Ромеу Видал от Барселона, който подписа четиригодишен договор.а договор за 4 години. 19-годишният футболист ще се присъедини към нас, веднага след като приключат ангажиментите му към националния отбор на Испания, който е участник в провеждащото се в Колумбия Световното първенство по футбол до 20-годишна възраст", се казва на страницата на официалният сайт на Челси.

Според El Mundo Deportivo Барса ще може да откупи обратно правата на дефанзивния полузащитник по време на първите две години от неговия престой в Англия.

Смята се също така, че мениджърът на Челси Андре Вияш-Бояш харесва играта на Ромеу още докато водеше Порто и е дал гаранции на младежа, че той ще играе важна роля в първия отбор на „сините".

 

  Сподели
86