Тевес пропуска мача за Суперкупата на Англия


Н. Гавазов

Тевес пропуска мача за Суперкупата на Англия

Карлос Тевес ще се завърне в Манчестър Сити в понеделник, след като мениджърът Роберто Манчини се съгласи да удължи с няколко дни лятната почивка на южноамериканеца. Първоначалната информация бе, че нападателят ще се присъедини към отбора от Ийстландс в четвъртък, а пристигането му се очакваше с огромно нетърпение, с оглед на спекулациите около неговото бъдеще. Източници от „гражданите" потвърдиха за Sky Sports обаче, че Тевес е получил съобщение от Манчини да се яви на тренировка на 8 август, понеделник.

Това означава, че аржентинският национал ще пропусне срещата за Суперкупата на Англия срещу бившия си отбор Манчестър Юнайтед, която ще се играе в неделя на „Уембли".

Аржентинецът иначе пропусна цялата предсезонна подготовка на тима в САЩ и не взе участие в нито една от контролните срещи на "гражданите". Завръщането му в отбора само седем дни преди първата среща от новата кампания на отбора във Висшата лига срещу Суонзи, която е на 15 август поражда много въпросителни и със сигурност ще засили отново спекулациите около неговото бъдеще.

 

  Сподели
88