Тен Хаг: Ако Ман Юнайтед не ме иска, ще отида другаде, за да печеля трофеи


Н. Гавазов

Тен Хаг: Ако Ман Юнайтед не ме иска, ще отида другаде, за да печеля трофеи

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг заяви, че ще замине за друг клуб, за да печели трофеи, ако "червените дяволи" вече не го искат.

Тен Хаг завърши втория си сезон в Юнайтед с победа с 2:1 над Манчестър Сити във финала за ФА Къп, добавяйки трофея към Купата на Лигата, спечелена през предишната кампания.

След финала Тен Хаг отново припомни епидемията от контузии и също така заяви, че той е гаранция за трофеи.

"Този ​​отбор има свой собствен стил на игра, но имате нужда играчите да са на разположение. Във футбола от най-високо ниво се нуждаете от силен състав, особено когато играете в Англия и Европа. Висшата лига е толкова конкурентна, така че имате нужда от много добър отряд и имате нужда играчите от този списък да са налични.

Имаме още много работа за вършене, но сме точно там, където искаме да бъдем. Имаме ценен талант в отбора, имаме играчи с висок потенциал, които напредват много добре.

Този отбор напредва и ние печелим трофеи. Два трофея за две години не са толкова зле. Три финала не са толкова зле, но трябва да продължим. Не съм доволен от това, което постигнахме.

Трябва да се справим по-добре, но ако вече не искат да ме имат, тогава ще отида някъде другаде, за да печеля трофеи, защото това съм правил през цялата си кариера“, заяви Тен Хаг.

  Сподели
180