Арсенал отново е близо до костарикански талант


Н. Гавазов

Арсенал отново е близо до костарикански талант

Лондонският Арсенал отново е близо до трансфер на младия костарикански национал и играч на местния Саприса Джоел Кемпбъл, съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Както е известно, младият талант попадна в полезрението на няколко европейски клуба след силното си представяне на Копа Америка, където дори успя да отбележи един гол при победата на Коста Рика над Боливия с 2:0.

Саприса вече даде разрешение за продажбата на играча, за когото клубът ще прибере сумата от 1,3 милиона евро. По-рано бащата на играча обяви, че трансфера на сина му на "Емирейтс" ще се отложи за след края на Копа Америка и провеждащото се в Колумбия Световното първенство за младежи до 20 години, което породи спекулации в пресата, че сделка няма да има, докато не се изчака по-добро предложение.

Сега родителят призна, че офертата на лондончани е изгодна за всички страни и заяви, че синът му ще премине в Арсенал. Кемпбъл ще акостира на „Емирейтс" след Световното първенство в Колумбия за младежи до 20 години, където Коста Рика ще играе срещу Австралия, Еквадор и Испания.

 

  Сподели
102