Агент: Тевес иска да играе за Коринтианс


Н. Гавазов

Агент: Тевес иска да играе за Коринтианс

Агентът на нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес - Кия Джурабчиян потвърди информацията, че води преговори с Коринтианс и разкри, че клиентът му иска да се завърне в бразилския клуб. Както е известно, в понеделник представител на Коринтианс обяви, че клубът е започнал преговори, за да подпише с аржентинския национал, който прекара три години на „Пакаембу" преди да се премести в Европа.

„Преговорите вече започнаха. Поддържаме връзка с Коринтианс и търсим възможност за трансфер. Тевес харесва Бразилия и той иска отново да играе за бившия си клуб, но не мога да кажа със сигурност, че това ще се случи", цитира ESPN думите на Джурабчиян.

Както е известно, в края на миналия месец Карлос Тевес публикува изявление, с което заяви, че желае да напусне клуба, за да бъде близо до двете си дъщери, които живеят в Буенос Айрес. Аржентинският национал, който подписа с Манчестър Сити през 2009 година, игра за Коринтианс от 2004-та до 2006-та година, превръщайки се в любимец на феновете, отбелязвайки 46 гола в 76 мача.

Бразилският клуб обаче се намира в надпревара с времето относно привличането на нападателя, тъй като на 20 юли затваря местният трансферен прозорец, а в момента играчът е фокусиран върху ангажиментите си с националния отбор на Аржентина.

 

  Сподели
94