Почетино: Паузата дойде в неподходящия момент


Н. Гавазов

  Почетино: Паузата дойде в неподходящия момент

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино говори за важния период в развитието на отбора.

"Паузата дойде в неподходящия момент, но ще се опитаме да запазим инерцията. Предстои ни още един страхотен мач срещу Нюкасъл, много добър отбор. Няма да е лесно, защото атмосферата на "Сейнт Джеймсис Парк" винаги е невероятна.

Вече имахме момент, в който наистина изградихме играта си и резултатите бяха на наша страна. Но вярвам, че можем да запазим инерцията, дори след две седмици без мачове.

Предстои добро време за нас, защото обичаме да работим и трябва всички да работим заедно и да прекарваме време заедно, на и извън терена. Това ще бъде важен период за нас, за да се утвърдим още повече в нашите принципи и идеи.

Не бяхме постоянни в тази първа част от първенството. Трудно ми е, защото се справяме наистина добре срещу големи отбори като Арсенал и Ливърпул, а след това трябва да се бием с отбори, които може би са с по-ниско качество от нас и може би играят малко по-различно.

Ето защо разговаряхме с играчи през последните две седмици. И днес на нашата среща бе да се опитаме да разберем какво можем да направим, за да подобрим представянето си срещу тези отбори.

Това е част от процеса, защото ние сме млад екип, който започна преди четири месеца и става въпрос за по-зрялост. Говорихме да бъдем по-търпеливи и да не се разстройваме толкова бързо, когато нещата не вървят", заяви Почетино.

  Сподели
234