Рейна: Де Хеа ще се докаже в Юнайтед


Н. Гавазов

Рейна: Де Хеа ще се докаже в Юнайтед

Вероятността 20-годишният вратар на младежкия национален отбор на Испания Давид де Хеа да стане успешен наследник на Едвин ван дер Сар на „Олд Трафорд" срещна неочакваната подкрепа от неговия сънародник Хосе Рейна, който изрази своята увереност, че младият страж го очаква блестящо бъдеще в „червените дяволи". Както е известно, в понеделник играчът на Атлетико Мадрид пристигна в Англия, за да премине медицински изследвания, преди евентуалният си трансфер в Манчестър Юнайтед и след Фил Джоунс и Ашли Йънг ще се превърне в третото ново попълнение за шампиона през това лято.

Както се очаква, с играчът, който през изминалия уикенд помогна на своята страна да спечели Европейското младежко първенство по футбол в Дания, ще бъде подписан петгодишен договор на стойност 20 милиона евро (17,8 милиона паунда), но независимо от голямата сума, която Сър Алекс ще заплати за толкова млад футболист, Рейна е убеден, че инвестицията си заслужава.

„Аз само мога да приветствам тази новина, защото Давид е един отличен вратар. Когато всичко стане официално, той ще започне да работи над това, да докаже във Висшата лига на Англия, колко добър вратар е. Вярвам, че ще успее и му пожелавам успех", цитира Sky Sports думите на Рейна.

 

  Сподели
112