Лапорте се сбогува с Ман Сити


И. Ангелов

Лапорте се сбогува с Ман Сити

Аймерик Лапорт сподели сърцераздирателно прощално послание към феновете на Манчестър Сити, тъй като е близо до трансфер в Ал-Наср. Испанският национал потвърди, че ще се раздели с действащите европейски и английски шампиони, с което ще сложи край на пет и половина годишното си приключение в Манчестър.

Защитникът сподели емоционално прощално послание заедно с видеоклип, който обобщава времето му със Сити. Той написа: "Скъпи граждани, днес исках да споделя с вас една история. Тя продължи пет и половина незабравими години. Изобилие от спомени, които ще запазя завинаги близо до сърцето си. Винаги е лесно да се сетим за хубавите моменти: трофеите, победите, головете, единоборствата и големите битки във Висшата лига. Но ще запомня и лошите: контузиите и отстраняването ми от терена, пораженията и грешките, които може би съм допуснал.

"От трофеите до неуспехите, от победите до контузиите - всичко това беше част от моето пътуване и съм благодарен за абсолютно всеки момент, който ме е превърнал в това, което съм днес. Искам да благодаря на всички, които направиха това пътуване възможно: на управителния съвет на Ман Сити, на треньорите и на целия персонал, на всеки един съотборник, с когото съм делил съблекалнята, и, разбира се, на всички вас. За мен беше чест и удоволствие да нося тези цветове и се надявам, че ще ме запомните с добро за това. Благодаря ви още веднъж за всичко. Пожелавам ви късмет за в бъдеще и винаги ще ви наблюдавам. До нова среща, Аймерик."

По време на престоя си в Англия 29-годишният футболист спечели 13 трофея със Сити, които включват пет титли от Висшата лига и една корона в Шампионска лига.

  Сподели
356