Ланс отклони офертата на Юнайтед за Варан


Н. Гавазов

Ланс отклони офертата на Юнайтед за Варан

Президентът на Ланс Жерве Мартел призна, че след няколко дни на размисъл, той е отклонил предложението на Манчестър Юнайтед в размер на 9 милиона паунда за покупката на защитника Рафаел Варан. Както е известно, независимо от изпадането на Ланс от Лига 1, Варан остави много добри впечатления с играта си и привлече към своята персона вниманието на големите европейски отбори.

Централният защитник, който вече игра за младежкия национален отбор на Франция бе в сферата на интересите на шампиона на Англия, като според спекулациите в медиите, той дори трябваше да подпише до края на седмицата с „червените дяволи".

„Мисля, че ще е лошо, ако пазим всичко в тайна. Поради това, аз ще ви призная, че получихме предложение от ПСЖ По-рано Юнайтед също показа интерес към играча, но там никой не може да гарантира постоянна игрова практика на Рафаел. Поради това, въпреки, че чуждия клуб предложи повече пари, ние им отговорихме с отказ. Ние сме на страната на играча и в съвсем скоро време се надяваме въпроса да бъде решен", заяви Мартел за ESPN.

 

  Сподели
130