До 48 часа Юнайтед подписва с френски защитник?


Н. Гавазов

До 48 часа Юнайтед подписва с френски защитник?

В следващите 48 часа Манчестър Юнайтед може да подпише със звездата на Ланс Рафаел Варан, ако ръководството на френският клуб одобри днес офертата на английския шампион. Както е известно, скаути на големите европейски отбори от няколко месеца наблюдават изявите на централният защитник, но „червените дяволи" са първият голям тим, който предприема конкретни действия през това лято.

Юнайтед е подал оферта в размер на около 10 милиона евро за 18-годишният футболист, който заяви миналата седмица, че ще обмисли „много внимателно предложението". Варан намекна, че би искал да продължи да играе футбол като титуляр в първия отбор през следващия сезон, така че най-вероятно „червените дяволи" ще му позволят да се завърне във Франция, където да играе под наем за бившия си тим.

Шампионът на Англия обаче ще трябва да се пребори за подписа на младия защитник с френския ПСЖ, който също е представил своя оферта и според специалистите, има по-големи шансове да привлече в редиците си Варан.

Днес президентът на Ланс - Мартел заяви, че заинтересованите клубове скоро ще разберат какво ще е бъдещето на Варан, но отказа да навлезе в подробности.

"Като се има предвид участващите клубове, ще бъде много трудно да го спрем. Надявам се, всичко да свърши в рамките на следващите 48 часа", заяви Мартел за La Voix Du Nord.

 

  Сподели
101