Неймар: Ще съм щастлив, ако Челси се поинтересува от мен


Н. Гавазов

Неймар: Ще съм щастлив, ако Челси се поинтересува от мен

Нападателят на Сантош Неймар, отново насочи вниманието на пресата към себе си, заявявайки, че се надява през лятната пауза Челси да прояви интерес към него. Както е известно, преди година бразилецът отказа да дойде в Европа, решавайки, че още един сезон в родината му ще бъде полезен за развитието му като футболист. През целият сезон Неймар даваше интервю след интервю, в които определяш бъдещето си различни европейски грандове. В началото на април обаче, нападателят рязко смени своята позиция и заяви, че иска да остане и да играе още една година в Бразилия.

Очевидно е, че след това изявление интересът към Неймар рязко намаля, но ето, че след вчерашното си изявление пред O'Tempo, нападателят е отново на първите страници на изданията.

„Аз ще съм много щастлив, ако Челси прояви интерес към мен, защото за такъв голям клуб мечтае да играе всеки футболист. Да играя в Европа е стара моя мечта. Ще се чувствам наистина горд, ако Челси се заинтерсува, защото аз продължавам да играя добре и се надявам, че тяхното предложение от миналата година остава в сила. Разговарях вече с Давид Луиш и той ми каза, че Англия е много хубава страна, а Лондон - едно красиво място", цитира изданието думите на Неймар.

 

  Сподели
77