Ман Юнайтед отстрани Астън Вила от Купата


И. Ангелов

Ман Юнайтед отстрани Астън Вила от Купата

Манчестър Юнайтед посрещна Астън Вила в третия кръг от Купата на лигата в Англия. Днес на "Олд Трафорд" домакините обърнаха срещата за победа с 4:2 чрез голове от Марсиал, Рашфорд, МакТоминей и Бруно Фернандеш, с което продължават напред в състезанието.

До почивката и двете страни не показаха качествен футбол, и след малко положения голове нямаше. Веднага след подновяването обаче Вила поведе когато Рамзи изведе Уоткинс за първия точен удар на гостите във вратата на Дубравка за 1:0.

Юнайтед отговори след по-малко от минута чрез Бруно, който центрира на празна врата за Марсиал и 1:1. В 61-ата минута Вила поведе отново когато Йънг центрира дълбоко и извадена топка към дузпата бе засечена от Далот в собствената врата за 2:1.

В 67-ата минута появилият се като резерва Ериксен изигра роля в полето за гола на Рашфорд за 2:2, като нападателят се справи с няколко човека около себе си преди да вкара. След продължителен натиск Юнайтед и обърна в 78-ата минута след удар на Бруно, който се отклони и заблуди вратаря за 3:2. В 89-ата минута Скот МакТоминей нацели горна греда с фалцов удар от границата на полето, а 2 минути след това той се включи за центриране на Гарначо и вкара за 4:2.

  Сподели
498