Клоп: Трент е добър защитник


Н. Гавазов

Клоп: Трент е добър защитник

Юрген Клоп говори за критиките към защитника Трент Александър-Арнолд.

"Наистина ли искате да отворите тази кутия на Пандора? Сериозно, вие сте английски журналист и не можем да обсъждаме състава на английския отбор (Трент не бе в състава на Англия за мача с Германия, той игра с Италия като резерва) преди началото на Световното първенство по футбол и това е една от причините да правите всички тези шумни истории.

Защо отборът не може да се подготви както трябва?! Честно казано, мисля, че създавате шум и заглавия, очевидно. Това може да помогне на Германия, но не и на Англия. Не знам защо го правим.

Треньорът избира играча или не, аз бих направил друг избор, но аз не водя този отбор. Ако искате да го обсъждаме, имам много да кажа, но не мисля, че има смисъл.

При нас всичко е наред, защото тук възприемам всичко съвсем различно, гледам Трент по различен начин. Очевидно е.

Постоянно изскачат някакви истории, че той е лош защитник, но това не е вярно. Той е добър защитник, но не винаги се защитава добре, това е вярно. Работим върху това. Трент е млад играч, той е на 23 години.

Разбира се, той все още може да добавя, става по-добър. Неговият принос за атакуващото представяне на нашия отбор е толкова голям - и той може да го направи във всеки отбор по света", заяви Клоп.

  Сподели
378