Шоу: Време е хората да осъзнаят, че Магуайър е важен играч


Н. Гавазов

Шоу: Време е хората да осъзнаят, че Магуайър е важен играч

Люк Шоу подкрепи Хари Магуайър, който игра неуспешно за Англия срещу Германия (3:3).

Английският защитник загуби топката в собственото си поле в началото на втората част, преди да фаулира Джамал Мусиал. Дузпата бе реализирана от Илкай Гюндоган.

"Честно казано, сега е труден период.

Разбира се, Хари е изключителен играч с невероятен характер. Той получава много - май не съм виждал някой да бъде критикуван повече във футбола. Въпреки това той не се крие, винаги е с лицето си.

Случва се хората да искат да се скрият от това и да не привличат вниманието към себе си, но той продължава да бъде в центъра на събитията. Това показва колко е силен, какъв характер има. Спрете, всички знаят какъв невероятен играч е той.

Сега Магуайър може да не е толкова сигурен в себе си, защото може да му се струва, че целият свят е срещу него. Трудно му е, но ние всички - и играчите, и треньорският щаб - го подкрепяме, защото Хари е много важен играч. Това, че той изигра и двата мача, показва колко голямо доверие му има Гарет [Саутгейт].

Спомнете си Еврото и как игра там. Време е хората да осъзнаят, че Магуайър е важен играч за Англия. Те трябва да го приемат“, заяви защитникът на Манчестър Юнайтед.

  Сподели
318