Документалният филм за Погба получи най-слабата оценка


И. Ангелов

Документалният филм за Погба получи най-слабата оценка

Amazon Prime излъчи за първи път документалната поредица, посветена на звездата на Франция и Манчестър Юнайтед Пол Погба. Зрителите обаче не оцениха високо аудио-визуалното произведение и то получи възможно най-слабата оценка от 1 по критериите на световната база данни IMDB. Предметът на филма е поглед към ежедневието на носителя на Световна купа с Франция.

Серийният филм The Pogmentary е съставен от пет части, като основно показва с какво се занимава Погба извън футболния терен. Стотиците ревюта, оставени от зрителите са в един тон, като често се споменават думи като "най-лошият документален филм, който съм гледал някога", и "епизодите са по-дълги от периода между смяната на нелепите му прически". Множество хора посочват, че биха поставили оценка нула, ако системата позволява.

Междувременно Погба все още не е потвърдил официално в кой отбор ще играе през новата кампанията 2022-23 г. Предполага се, че Ювентус отново ще придобие услугите на играча, след като 6 години по-рано той вече премина безплатно в тима от Серия А и се завърна за 109 милиона долара в Манчестър Юнайтед. Очакванията за французина бяха той да продължи формата си от Италия, но след 226 мача той не убеди в представянията си и ще приеме ново предизвикателство.

  Сподели
398