Ливърпул пак се разправи с Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Ливърпул пак се разправи с Ман Юнайтед (видео)

Ливърпул посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от тридесет и третия кръг на английската Висша лига. Днес на "Анфийлд" домакините спечелиха с 4:0 и прескочиха с 2 точки лидера до момента Манчестър Сити, който ще остане с мач по-малко за момента. Юнайтед остава шести на 3 точки зад Тотнъм и топ 4 и с изигран мач повече.

Още в 5-ата минута днес домакините поведоха след добра атака, в края на която Салах изведе с успоредно подаване Диаз за лесен гол от близо и 1:0. В 22-ата минута Мане изведе Салах и той също матира Де Хеа с нисък удар за 2:0. До почивката ВАР отмени още един гол на домакините, а Юнайтед не погледна вратата на противника и не стреля дори веднъж.

На почивката Санчо замени Фил Джоунс и играта на гостите се промени, като те организираха няколко опасни атаки. Ливърпул обаче издържа натиска и в 68-ата минута резултатът стана 3:0 когато Диаз намери Мане на дузпата и той отклони далеч от Де Хеа.

В 85-ата минута крайното 4:0 оформи отново Салах, който бе намерен в полето от Жота и копна топката над вратаря и Уан-Бисака.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1481