Обамеянг: Извинявам се на феновете


И. Ангелов

Обамеянг: Извинявам се на феновете

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг призна, че той и неговите съотборници не са направили достатъчно в полуфиналната среща с Виляреал в Лига Европа, където бяха отстранени след загуба с 2:1 на гости и нулево равенство у дома в Англия.

"Ние се затруднихме да намерим нашия ритъм в първото полувреме и не създадохме на Виляреал достатъчно проблеми. И когато имахме шанса, късметът не беше с нас, защото нацелих гредата с волето, а след това и с удара с глава във второто полувреме.

"Аз смятам, че започнахме второто полувреме с повече енергия и ги поставихме под напрежение, но просто не успяхме да задържим този натиск и в крайна сметка не намерихме път до вратата. Мислех, че ударът ми с глава влиза, но когато удари гредата изглеждаше, че просто няма да се случи. 

"Както казах, много сме ядосани за напускането на състезанието на този етап, и съжаляваме за себе си, за клуба, и най-вече за вас, привържениците. Беше труден сезон за феновете и ние отчаяно искахме да ви дадем нещо позитивно този сезон - просто съжалявам, че не успяхме."

31-годишният габонец вкара само 15 гола в 36 мача във всички турнири този сезон, с 14 по-малко от сезон 2019-20, където изигра и 8 мача по-малко.

  Сподели
364