Шок на Анфийлд: Пепе Рейна може да последва Торес


Н. Гавазов

Шок на Анфийлд: Пепе Рейна може да последва Торес

Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна загатна, че може да последва Фернандо Торес, ако клубът не се класира за Шампионската лига през следващия сезон. Стражът на няколко пъти потвърди своята лоялност към „мърсисайдци", но въпреки това, той бе обект на спекулации, че ще си тръгне от „Анфийлд" след напускането на Алонсо, Торес, Масчерано и Бенитес. Днес, в интервю за испанското RNE Radio Рейна призна, че иска да играе в Шампионска лига и да се бори за титлата в Англия, а в Ливърпул няма тази възможност. Тези негови думи със сигурност ще предизвикат шок на "Анфийлд" и няма да се харесат на Далглиш и на ръководството на "червените".

„Няма какво да крия - аз искам да играя в Шампионска лига и да приема предизвикателството да се боря за титлата във Висшата лига на Англия. За съжаление, това с Ливърпул не ми се отдава", заяви стражът на "червените".

„Нищо конкретно не мога да кажа сега, защото имам договор с клуба си, но аз наистина искам тези предизвикателства. През последните няколко години нещата не се получават. Искам да се стремя към максимални неща в кариерата си, а това значи само едно - да гоня титли", допълва вратарят.

Ако все пак Рейна напусне Ливърпул той няма никакви шансове да се завърне в Испания в Реал Мадрид и Барселона. Не така стоят нещата с елита в Англия.

„Много отбори тук търсят вратари. Едвин ван дер Саар ще закачи ръкавиците си през лятото. Арсенал също търси вратар така, че нищо не се знае", завършва многозначително Рейна.

 

  Сподели
108