Хъдсън-Одой: Продължавам да се старая с всички сили


Н. Гавазов

Хъдсън-Одой: Продължавам да се старая с всички сили

Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой говори за своите корени от Гана и очакванията си за края на този сезон.

"Винаги се усмихвам - това е основното. Обичам да се усмихвам, да съм позитивен, независимо от ситуацията и количеството игрово време, дадено ми от мениджъра. Просто продължавам да се старя с всички сили, за да мога да играя във всеки мач. Наистина съм доволен от началото на този сезон.

Когато съм в добра форма, искам възможно най-много да бъда с топката. Харесва ми да помагам на отбора в защита, да участвам в отбраната и да се опитвам възможно най-бързо да се включа в контраатаката. Обичам да отварям защитата на противника колкото се може най-често - това е част от моята игра. Надявам се, че през останалата част от сезона мога да създам повече голове за отбора си.

Не знам дали съм голям човек в Гана, откъде са моите корени. Чух, че някои неща в тази африканска държава са назовани на мен. Наскоро в интернет видях снимка на автобус, на който беше запечатано  лицето ми.

Винаги оставам смирен. Радвам се, че се правят такива забавни събития в моя чест, но упоритата работа на футболното игрище продължава. Дано един ден още неща да бъдат назовани на мен в Гана. Приятно е да чуя, че там има хора, които ме подкрепят.

В близко бъдеще искам да се върна в отбора на Англия и да играя на Евро 2020. Просто трябва да продължавам да правя това, което правя и да продължавам да се усъвършенствам всеки ден. Но да, Европейското първенство определено ми е в ума", заяви Хъдсън-Одой.

Хъдсън-Одой не получава достатъчно време във Висшата лига през този сезон. В английското първенство той има само осем мача, в които успя да вкара два гола и една асистенция.

Порталът Transfermarkt изчислява цената на футболиста на 35 милиона евро.

  Сподели
94